Се прикажуваат сите 2 резултати

Електричен чистач на пети

449.00 ден
Најнова револуција за нозете. Најбрз начин да ги направите нозете да се чувствуваат удобно и здраво и да постигнете чудесен

Апарат за нега на пети

699.00 ден
Одличен за нега на сува и испукана кожа. Ротирачки ролер со широк агол од 300 степени, удобен и едноставен за