Се прикажуваат сите 5 резултати

Стол за плажа

999.00 ден
7745 зелено-бел 7746 црвено-бел 7747 плаво-бел Димензија: 47x51x75cm

Стол за плажа

1,099.00 ден
Димензии 50x50x80cm 7734 зелен 9531 црн 7736 плав

Детски стол

1,149.00 ден
Димензии:58x38x63cm 10086 зелен 10126 розев

Лежалка на преклоп 10087

4,399.00 ден
Шифра: 10087 Димензии :163x65x110cm

Мултифункционална подлога за на плажа

649.00 ден
Површината е нелизгачка, еластична, не впива течности и прашина. Лесно се  склопува и е еднсотавна за транспорт Димензија: 200 x