Се прикажуваат сите 2 резултати

Пловечки термометар (фигури)

549.00 ден
Термометар за базен, украсен со разни животински фигури. Изработен е од пластика, отпорен на хемикалии кои се користат за дезинфекција

Сончев термометар пловечки

1,299.00 ден
Пловечки електронски термометар со сопствено напојување. Наменет е за употреба во базени. Лесен е за употреба. Дава можност за избор