Се прикажуваат сите 4 резултати

Повеќенаменска полица

3,099.00 ден
Димензија: 88.2×88.2x20cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Повеќенаменска полица во бела-сонома боја

2,599.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15

Повеќенаменска полица во антрацит-сонома боја

2,599.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15

Повеќенаменска полица во бела боја

2,599.00 ден
Димензии: Висина: 176 цм Ширина: 60 цм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15