Прикажан е еден резултат

Повеќенаменски плакар

3,599.00 ден
MK12-40-01 Димензија: 83.5×72х32.5cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC