Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Not Подна ламба за читање / бела

1,799.00 ден
Код на производ: 803.048.75 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Височина: 174

IKEA Not Подна ламба за читање / црна

1,799.00 ден
Код на производ: 603.246.76 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 174