Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Not Подна ламба црна

1,249.00 ден
Код на производ: 201.398.74 Карактеристики на производот > Материјал: челик, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Височина: 175

IKEA Lersta Подна ламба

1,679.00 ден
Код на производ: 001.106.40 Карактеристики на производот > Материјал: челик, метал Димензии на производот > Висина: 131 см > Основа,

IKEA Holmo Подна ламба

999.00 ден
Код на производ: 503.941.13 Осветлување Карактеристики на производот > Боја: црна/бела Димензии на производот: > Абажур Дијаметар: 22 cm >