Се прикажуваат сите 3 резултати

Телескопски рачки за подочистачка

1,349.00 ден3,599.00 ден
Телескопски рачки за подочистачка

Овална глава за подочистачка

1,699.00 ден
Четка наменета за чистење на сите типови на базени. Четката е изработена од висококвалитетна пластика, со зелена боја. На главата

Подочистачка глава

899.00 ден
Глава за подочистачка наменета за чистење на сите типови базени, за подови и ѕидови. Правоаголната форма и поставеноста на четките