Се прикажуваат сите 3 резултати

Iskra ERO IE-PS510-180S полирка

7,099.00 ден
Карактеристики: Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот:  (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна

Iskra ERO IE-PS510-180S полирка

6,999.00 ден
Карактеристики: Јачина: 1500 W Напон: 220-240v~50Hz Брзина без оптеретување: 600-3000 min-1 Дијаметар на кругот:  (max) Ø180 mm LED индикатор Додатна

Полирка MaxPuls MP-PC014

3,799.00 ден
Напон: 220-240V Фреквенција: 50-60Hz Моќност: 1400W Вртежи: 1500-3800rpm Големина на сунѓер: 180mm ПВЦ кабел, VDE приклучок Гаранција 1 година Шифра