Се прикажуваат сите 3 резултати

Сет 4 полици за ѕид Ортон

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 30x20x27cm Висина: 22x20cm Ширина: 15x15x15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Сет 3 полици за ѕид Корби

1,099.00 ден
Димензии: Должини на површина: 50x40x30cm Ширина на површините: 15cm Висина: 15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

Сет 2 полици за ѕид Мелтон

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 60cm Висина: 15cm Ширина: 12cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот