Се прикажуваат сите 3 резултати

Метално биро со полици кафеаво

3,599.00 ден
Шифра: MK20-02-17 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: кафеава Тежина: 16.5kg

Метално биро со полици сонома

3,599.00 ден
Шифра: MK20-02-02 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: сонома Тежина: 16.5kg

Метално биро со полици црно

3,599.00 ден
Шифра: BF49 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 60х120х72cm Димензии на пакување: 64х124.8х7.5cm Боја: црна Тежина: 16.5kg