Прикажан е еден резултат

Пумпа на батерии за пренесување на течности

Original price was: 749.00 ден.Current price is: 449.00 ден.
Пумпа за пренесување на течноста која лесно и брзо ви овозможува да пренесувате течности како вода, бензин  и др. течности