Се прикажуваат сите 2 резултати

Дигитален апарат за мерење на крвен притисок и пулс на срце за на глужд

1,099.00 ден
Во секој момент можете да ги следите промените на вашиот крвен притисок, како и на вашиот пулс. Модерен и прилагодлив

Water Zoom прскалка под висок притисок

799.00 ден
Доволно е само да ја приклучите на вашето црево и ќе добиете совршен алат за чистење под висок притисок. Без