Прикажан е еден резултат

Проектор-снеглуки

1,199.00 ден
Снеглуките ќе Ви приредат романтична и пријатна атмосфера. Проекторот има далечински управувач. Широкиот агол обезбедува поголема површина на покривање. Водоотпорен