Се прикажуваат сите 3 резултати

Магична мултифункционална прскалка за црево

399.00 ден
Оваа прскалка ја чисти и пере нечистотијата од дрвените даски од дворовите, наслагите од листови и нечистотијата од олуците како

Water Zoom прскалка под висок притисок

799.00 ден
Доволно е само да ја приклучите на вашето црево и ќе добиете совршен алат за чистење под висок притисок. Без

Бришач за стакло со прскалка и крпа

399.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Мултифункционален и долготраен производ кој може да се користи за чистење на прозорци, стакла, огледала, автомобили, плочки итн.