Прикажан е еден резултат

Dynamic ПТЦ Греалка 1500W

1,649.00 ден
Шифра: 9718 Моќност: 1500W Напон: 220V – 240V Tермо регулатор Заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 170x137x225mm