Прикажан е еден резултат

Dynamic ПТЦ греалка

1,999.00 ден3,049.00 ден
Шифри: 9353 Греалка 2000W 9715 Греалка 3000W Напон 220-240V Фреквенција 50/60Hz Потребна моќ 2000W Подесувања 1000/1500/2000W Гаранција 1 година Димензии: 2000W