Прикажан е еден резултат

Дигитален апарат за мерење на крвен притисок и пулс на срце за на глужд

1,099.00 ден
Во секој момент можете да ги следите промените на вашиот крвен притисок, како и на вашиот пулс. Модерен и прилагодлив