Се прикажуваат сите 2 резултати

Пумпа на батерии за пренесување на течности

749.00 ден
Пумпа за пренесување на течноста која лесно и брзо ви овозможува да пренесувате течности како вода, бензин  и др. течности

Рачна пумпа за вода

299.00 ден
Рачна пумпа за вода достапна по цена од 299 ден. Може да се користи секаде каде што се употребуваат пластични