Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Tertial работна ламба бела

1,199.00 ден
Код на производ: 703.554.55 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: бела Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA Tertial работна ламба

1,199.00 ден
Код на производ: 804.472.09 Карактеристики на производот: > Материјал: челик > Боја: сина Димензии на прозиводот: > Абажур, дијаметар: 17

IKEA Svallet Работна ламба

549.00 ден
Код на производ: 703.584.87 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: темносиво/бело Димензии на производот > Висина: 35 см