Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA LINNMON/ADILS работна маса бела

2,799.00 ден
Код на производ: 299.321.81 Карактеристики на прозиводот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: бела Димензии на производот > Должина:

IKEA LINNMON/ADILS работна маса

2,299.00 ден
Код на производ: 099.321.77 Карактеристики на производот: > Материјал: иверица, челик, пластика > Боја: плотна-бела, ногарки-црни Димензии на прозиводот: >