Се прикажуваат сите 3 резултати

Dynamic маслен радијатор со 7 ребра

2,449.00 ден
Шифра:10569 Моќност: 700W Напон:220-240 V 7 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање ON/OFF Боја:бела

Dynamic Радијатор

1,749.00 ден
Шифра 9719 Моќност : 2000 W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Метален дизајн

Dynamic маслен радијатор

5,999.00 ден
Шифра 9717 2500W 13 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање Тркала за прилагодливо движење Гаранција: 1 година Димензии