Се прикажуваат сите 2 резултати

Dynamic подвижна клима 7392

4,499.00 ден
Напон: 220-240V 50Hz Моќност: 60W Проток на воздух 25м кубни/мин Капацитет на сад за вода: 10л Потрошувачка на вода: 300

Dynamic подвижна клима 7391

3,299.00 ден
Напон: 220-240V 50Hz Моќност: 60W Брзини на вентилаторот: 3(ниска,средна и висока) Oсцилирачки перки со 3 брзини Преграда за вода: 3.5л