Прикажан е еден резултат

Air Cooler FKL-JH12R

5,999.00 ден
FKL-JH12R Моќност 80w 3 брзини Тајмер Усмерувач на воздух Далечинско оправување Резервоар за вода 7л Лед екран Состав: метал, пластика,