Се прикажуваат сите 2 резултати

Рачна машина за мелење 32

2,499.00 ден
Величина: 32 Големина на сито: 10mm Рачна машина за мелење на месо и зеленчук. Практична и соодветна за брза подготовка.

Рачна машина за мелење

649.00 ден1,899.00 ден
Практична рачна машина за мелење, соодветна за брза подготовка на состојките. Едноставно се поставува на било која рамна подлога. Без