Прикажан е еден резултат

Реципрочна пила MaxPuls MP-RS06

3,299.00 ден
Напон: 230V~50Hz Моќност: 800W Вртежи: 800-3000rpm Работен од на сечилото: 22mm Сечење на алуминиум : 20mm метал: 10m дрво: 115mm