Прикажан е еден резултат

ST Електрично решо со 1 рингла

899.00 ден
Бела боја 1000W регулационен термостат 1м должина на кабел 15.5цм дијаметар на рингла заштита од прегревање Гаранција (дена): 360 Шифра: 68666