Прикажан е еден резултат

Сабјеста пила Iskra ERO IE-RS710

4,999.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 710W Подесувачки агол на сечење: од 0-45° Број на движења – празен од: 0