Се прикажуваат сите 2 резултати

Појас за грб со сензор

469.00 ден
Појасот со вргаден сензор вибрира кога корисникот се наведнува повеќе од 25 степени. Ергономски дизај кој се приспособува кон човековото

Диспанзер со сензор за сапун/средство за дезинфекција

749.00 ден
Практичен диспанзер со сензор кој се активира на движење. Можете да го користите со течен сапун, средство за дезинфекција, шампон