Прикажан е еден резултат

Сет за фарбање MaxPuls АТ010

1,499.00 ден
Конектор: 1.4″ Дизна: Ø 1.5mm Резервоар за фарбање: 600ml Резервоар за чистење: 850ml Црево: 3.8″ID Должина на црево: 5m Гаранција