Се прикажуваат сите 4 резултати

Iskra Сет алати од 85 дела ERO HTWR-85

5,799.00 ден
‘- Крцкало: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4″) и 12,5 mm (1/2 “) – 1/2 “сокети: (16 парчиња) 10, 11, 12,

Iskra Сет алати од 85 дела ERO HTWR-85

5,699.00 ден
‘- Крцкало: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4″) и 12,5 mm (1/2 “) – 1/2 “сокети: (16 парчиња) 10, 11, 12,

Сет клучеви комбинирани – елипса 12 парчиња 6-22mm

749.00 ден
Сет клучеви комбинирани – елипса 12 парчиња 6-22mm

Сет клучеви рачвасти – елипса 8 парчиња 6-22mm MaxPlus

599.00 ден
• 8 парчиња 6-22mm • Шифра на производот: 6647 1 година гаранција