Се прикажуваат сите 6 резултати

Сет маса со столици Madura бел

4,799.00 ден
Шифра: 162796 Димензии на маса: 60 x 45 x 45 cm Димензии на стол: 44 х 48 х 80 cm

Сет маса со столици Madura црн

4,799.00 ден
Шифра: 180508 Димензии на маса: 60 x 45 x 45 cm Димензии на стол: 44 х 48 х 80 cm

Сет маса со столици Akita бел

5,999.00 ден
Шифра: 176616 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 59 x 47 x 40

Сет маса со столици Tree бел

6,099.00 ден
Шифра: 176617 Во сетот се вкучени: маса х 1, стол х 2 Димензии на маса: 53 x 53 x 40

IKEA Tarno сет маса со 2 стола /кафено-црна

4,299.00 ден
Код на производ:698.984.15 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено-црна Димензии на производот: TARNO маса на

IKEA Tarno сет маса со 2 стола

4,499.00 ден
Код на производ: 393.124.11 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво, челик > Боја: кафено – црвена Димензии на производот: