Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra ERO HTS-18 Сет штрафцигери со ѕиден држач

999.00 ден
18-парчиња сет штрафцигери HTS-18 Со држач кој се монтира на ѕид, изработен од тврда пластика • 8 парчиња штрафцигери со

Iskra ERO HTS 6 – Сет штрафцигери

599.00 ден
6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст •