Се прикажуваат сите 7 резултати

Скара на жар – 10850

1,899.00 ден
Скара на жар Димензии на производот: 46cm x 44cm x 70cm Шифра на производ: 10850

Скара на жар – 10851

11,199.00 ден
Скара на жар Димензии на производот: 114.5cm x 60cm x 108cm Шифра на производ: 10851

Скара на жар – 10852

7,399.00 ден
Скара на жар Димензии на производот: 101cm x 70.5cm x 94.5 cm Шифра на производ: 10852

Скара на жар -10853

2,999.00 ден
Скара на жар Димензии на производот: 52.5cm x 32 cm Шифра на производ: 10853

Скара на жар – 11005

749.00 ден
Скара на жар Димензии на производот: 36cm x 36cm x 51.5 cm Шифра на производ: 11005

Преносна скара на ќумур

599.00 ден
Преносна скара на ќумур која е практична за носење и одржување, не зафаќа простор. Лесно се чисти, изработена од метал

SENCOR Скара SBG 106 BK

3,999.00 ден
Боја: црна Моќност на грејачот: 2300 W Едноставно печење Скара за здраво печење со малку маснотии Идеална за готвење на