Прикажан е еден резултат

Гумено јаже за скокање

Original price was: 699.00 ден.Current price is: 449.00 ден.
Влезете брзо и лесно во форма со лесни аеробни вежби. Висината на јажето се подесува по потреба. Погодно за сите