Се прикажуваат сите 2 резултати

Слушалки Gm-002

699.00 ден
Професионални  слушалки со микрофон со висока чувствителност и технологија за намалување на бучавата во позадина. Удобен и стабилен држач  што

Безжични слушалки P47

599.00 ден
Вграден Bluetooth за лесна конекција со bt уред Лесни за управување, со копчиња за контрола на волумен и менување на