Прикажан е еден резултат

Смути блендер ST PB-1302SGR

1,499.00 ден
ST PB-1302SGR Superior Technology Смути блендер бело/зелена боја Моќност 300W 2 вклучени чашки по 600мл. 1 брзина сечила од нерѓосувачки