Се прикажуваат сите 2 резултати

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

4,279.00 ден
Шифра 9716 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Со далечински управувач Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

6,399.00 ден
Шифра 7481 Калено стакло однапред IP24 водоотпорен Прилагодлива контрола на термостатот За заштита од прегревање Самостојна или монтирана на ѕид