Се прикажуваат сите 2 резултати

Сталажа за сушење шишиња Kikka Boo – Tulip

499.00 ден
Шифра: 550372 – розева 550373 – сива 550374 – зелена • Идеален сталак за сушење шишиња, чаши, вентили, делови од

Сталажа за сушење шишиња

1,149.00 ден
Шифра: 550222 – беж 550225 – зелена • Идеален сталак за сушење шишиња, чаши, вентили, делови од пумпа и многу