Се прикажуваат сите 8 резултати

IKEA Arstid столна ламба

1,749.00 ден
Код на производ: 303.213.73 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, абажур текстил > Бела: месинг/бела Димензии на производот: > Висина:

IKEA Lampan Столна ламба / бела

639.00 ден
Код на производ: 200.469.88 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела Височина: 29 см Основа, диаметър: 13 см

IKEA Visslebo Столна ламба / бела

1,199.00 ден
Код на производ: 104.430.35 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 14 см

IKEA Grono Столна ламба / сина

799.00 ден
Код на производ: 103.649.43 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: сина Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Grono Столна ламба / бела

799.00 ден
Код на производ: 203.732.25 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Ingared Столна ламба

999.00 ден
Код на производ: 103.652.35 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: беж *Икеа препорачува Глобус E14 400lm светилка

IKEA Grono Столна ламба / зелена

799.00 ден
Код на производ: 003.649.48 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: зелена Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Sjopenna Столна ламба

1,449.00 ден
Код на производ: 203.238.72 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика, природна гума, абажур од бреза > Боја: бела Димензии на