Се прикажуваат сите 2 резултати

Tons Garden Стол на расклопување 7744

1,599.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Стол на расклопување (7744) Димензии на производот: 183 x 59 x 95 cm Боја: Сина

IKEA Askholmen стол на расклопување

2,669.00 ден
Код на производ: 502.400.31 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN стол на