Прикажан е еден резултат

IKEA Gunde стол на расклопување бел

849.00 ден
Код на производ: 602.177.99 Карактеристики на производот > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со: 100 kg *погоден