Прикажан е еден резултат

Dynamic вертикален калорифер со тајмер

1,599.00 ден
Шифра:10570 Моќност: 1000/2000 W Напон: 220-240 V Фреквенција (50-60 Hz) Тајмер 24h Заштита од прегревање Боја: Бела