Прикажан е еден резултат

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH30 30kW

8,799.00 ден
Шифра: 8258 Напон: 230V~50Hz Moќност: 30kW Издувна моќ:750m3/h Затоплува:310m3 Тежина:6,2kg Гаранција: 1 година Димензии 490x250x355mm