Се прикажуваат сите 2 резултати

MaxPuls Тајфун 3kW

3,779.00 ден
Шифра:10609 Напон: 220-240V~ 50Hz Моќност: 3KW Степен на моќност: 40/1500/3000 W Проток на воздух: 286m3/h наменето до 30 метри квадратни

MaxPuls керамички тајфун

5,879.00 ден
Шифра:10612 Напон: 220-240V~ 50Hz Моќност: 5KW Степен на моќност: 50/3300/5000 W Проток на воздух: 588m3/h Наменето до 48 метри квадратни