Се прикажуваат сите 34 резултати

ТВ Комода Тудела

4,399.00 ден
Димензии: Должина: 160cm Висина: 40cm Ширина: 36.8cm Декор:40x10x10 Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ –

ТВ Комода Силес

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ Комода Силеда

3,099.00 ден
Димензии: Должина: 100cm Висина: 35cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ Комода Сиера

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 40cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Ревела

2,349.00 ден
Димензии: Должина: 150cm Висина: 30cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Нерин

3,049.00 ден
Должина: 120cm Висина: 45cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел

ТВ Комода Мунера

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

ТВ комода Лангона

2,599.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 45cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Естела Pine

4,099.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 55cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Естела Mona

4,099.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 55cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Висо

2,599.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Вилада

4,599.00 ден
Димензии: Должина: 160cm Висина: 60cm Ширина: 40cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Бетета

4,399.00 ден
Димензии: Должина: 150cm Висина: 40cm Ширина: 36.8cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Андора

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 50cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Алдеа

3,599.00 ден
Димензии: Должина: 135cm Висина: 42cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип

ТВ Комода Ravenna

4,099.00 ден
Димензии: 30x46x140cm Комодата е изработена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN,

ТВ комода Calabria

5,599.00 ден
Боja – бела/сонома Димензии: Висина: 48см Ширина: 170см Длабочина: 35см Шифра на производот: К-12 Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица

ТВ комода Calabria

5,599.00 ден
Боja – антрацит/сонома Димензии: Висина: 48см Ширина: 170см Длабочина: 35см Шифра на производот: К-12 Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица

ТВ комодa Флоренце

5,249.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела / антрацит Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Тв комода метална

3,099.00 ден
Шифра: MK11-01-02 Материјал: иверица 18mm Метална конструкција Димензија: 120х61х35cm Димензии на пакување: 37х126х10cm Боја: сонома Тежина: 15,5kg

ТВ комодa Модена

4,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: темен даб, бела Димензии на комода Минимална должина: 142cm

ТВ комодa Монца

4,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела, сонома Димензии на комода Минимална должина: 142cm Максимална

ТВ комодa Анкона

4,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела Димензии на комода Минимална должина: 142cm Максимална должина:

ТВ комодa Toscana

5,999.00 ден
ТВ комода изработена од оплеменета иверка со дебелина 25мм, и 16мм. Боја: бела Шифра: К09 Димензии на комода Должина: 160cm

ТВ комодa Болоња

4,999.00 ден
ТВ Комода изработена со минималистички дизајн. Изработена од оплеменета иверка со дебелина 16мм. Боја: бела, сонома Димензии на комода Должина:

ТВ комодa Sicilia

3,199.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирани со АБС трака од 1мм Боја: белa, кафена Шифра: К06

ТВ комодa Сиена

3,199.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирани со АБС трака од 1мм Боја: белa, сонома Едноставно и

ТВ комодa Венеција

2,899.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирани со АБС трака од 1мм Боја: белa Едноставно и брзо

ТВ комода Бела

4,799.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

ТВ комодa Capri

5,249.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена и бела Шифра: К03 Едноставно и брзо склопување од

ТВ комодa Verona

5,249.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела Шифра: К03 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

ТВ комодa Milano

4,899.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: Антрацит, Сонома Шифра: К01 Едноставно и брзо склопување од типот

ТВ комодa Roma

4,799.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 25мм Боја: белa/сонома Шифра: К01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

IKEA Lack TV Комода бела

1,399.00 ден
Код на производ: 004.500.88 Карактеристики на производот > Материјал: медијапан > Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 90 cm