Се прикажуваат сите 11 резултати

Тегови 75kg

5,599.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 75кг (6×7.5kg | 2x5kg | 6×2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на

Тегови 65kg

5,099.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 65кг (4×7.5kg | 4x5kg | 4×2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на

Тегови 55kg

4,599.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 55кг (4×7,5Kg | 2x5Kg | 4×2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на

Тегови 45kg

4,099.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 45кг (2×7.5kg | 2x5kg | 6×2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на

Тегови 35kg

3,599.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4×2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок,

Тегови 20kg

2,599.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 20кг (2x5kg | 4×2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок,

Тегови 10kg

899.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што

Тегови 6kg

799.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што

Тегови 25kg

3,099.00 ден
Tегови со вкупна тежина од 25кг (8×2,5) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите

Сет тегови во куфер 15kg

3,999.00 ден
Сет тегови за вежбање за домашна употреба Висококвалитетни тегови со издржлива и долготрајна структура. 8 метални плочки Х 1,25кг 4

Сет тегови за вежбање 10 кг

2,099.00 ден
Сет тегови за вежбање за домашна употреба Висококвалитетни тегови со издржлива и долготрајна структура. Спакувани во елегантна пластична кутија. Добивате: