Се прикажуваат сите 3 резултати

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK / SBS 5051WH

1,249.00 ден
Ултра тенок дизајн (20 мм) Стаклена површина за лесно чистење Заштитно стакло (6 mm) Екстремно голем LCD дисплеј (74 x

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

1,049.00 ден
Електронска телесна вага Боја црвена Мери во KG/LB Калено стакло 6 мм Тенок дизајн 18мм Мерење до 2-150kg, скала од

SENCOR Телесна вага SBS 2301WH

1,299.00 ден
Стаклена подлога за лесно чистење Појачано сигурносно стакло (5 mm) Елегнатен дизајн (21 mm) Мери до 150 кг (точност до: