Се прикажуваат сите 19 резултати

Тенда GZ-033

2,599.00 ден
300х300cm Висина: 260cm Материјал: метал/текстил Шифра: 173098

Тенда Garden 6287н

3,049.00 ден
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Тенда 3x6m

5,349.00 ден
Шифра 9563 Големина 3x6m Боја бела 31x24x18 Дебелината е 18

Тенда 3x4m

14,749.00 ден
Големина:3x4m Шифра: 10092

Тенда метална газебо

13,749.00 ден
Шифра:7212 3x3m Висина 2.6m беж

Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 10113

5,499.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.5 x 2.5 (10113) Димензии: 2.5 x 2.5 x 2.55 m Чадор систем Боја:Крем

Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 10112

1,699.00 ден
Карактеристики на производот: Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 (10112) Димензии: 2.4 x 2.4 x 2.45 m Боја: Зелена

Стол со три ногарки во боја по избор

299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии на производот: 32 x 32 x 42 cм

Tons Garden Стол 7372

1,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја:Сива

Tons Garden Маса 150 x 90 7228

4,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии на производот: 150 x 90 x 71cm Материјал: Метал и стакло Боја: Црна

Стол ратан TONS GARDEN 7217

1,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја: Сива

Маса округла со стакло TONS GARDEN 7216

2,299.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 90 х 70 см

Тенда TONS GARDEN 6285

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Боја: Бела Шифра 6285 Големина: 3 х 3 м Висина 2,5 м Материјал: Полиетилен

Тенда Garden 3×3 m

3,049.00 ден
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Garden Тенда зелена 3x3m

2,749.00 ден
Шифра: 6286 Тенда од полиестер Димензија: 3 х 3 m Висина: 2.5 m Моделот е достапен во целосно зелена боја

Гарден Тенда TP-207

12,999.00 ден
Материјал:Метал,Текстил Димензии:350х350 cm Висина:260 cm Шифра: 173100

Гарден Тенда TP-009

13,999.00 ден
Материјал:Метал,Текстил Димензии:300х300 cm Висина:260 cm

Гарден Тенда TP-078

11,299.00 ден
Материјал:Метал,Текстил Димензии:300х300 cm Висина:260 cm

Гарден Тенда ТP-187

7,999.00 ден
Шифра: 173101 Материјал:Метал,Текстил Димензии:300х300 cm Висина:280 cm