Се прикажуваат сите 3 резултати

Термо бокал AKD-18

849.00 ден
Моќност: 1800 w Капацитет : 1,8 л. Материјал: метал, пластика, гума Автоматско исклучување 1 година гаранција

Термо бокал AL-180GA

999.00 ден
Моќност: 1800 w Капацитет : 1,8 л. Материјал: метал, пластика, гума Автоматско исклучување

Термо бокал GLB-CL 308

1,199.00 ден
Моќност: 1500 w Капацитет : 1,8 л. Материјал: стакло, метал, пластика, гума Автоматско исклучување